Inschrijving Cogas Cultuurfonds 2014 geopend

0
668

Het is weer zover! Vanaf 1 oktober kunnen instellingen met een cultureel en/of maatschappelijk karakter, die een evenement willen organiseren, een verzoek voor een financiële bijdrage indienen bij het Cogas Cultuurfonds. Dit fonds is door Cogas opgericht om culturele en maatschappelijke activiteiten in de regio te stimuleren.

Cogas is een bedrijf met ambities en een grote maatschappelijke betrokkenheid. Zij wil een bedrage leveren aan een fijn woon- en leefklimaat in de regio. Culturele activiteiten zijn bij uitstek geschikt om mensen bij elkaar te brengen, te verbinden. Cultuur is gemeengoed en van ons allemaal. Daarom is jaren geleden het Cogas Cultuurfonds opgericht. Met dit fonds wordt een concrete bijdrage geleverd aan de vele ideeën die er in de omgeving zijn.

Aanvraag indienen
Instellingen die een aanvraag willen indienen, kunnen het aanvraagformulier en de voorwaarden vinden op www.cogas.nl/cultuurfonds. Aanvragen dienen voor 1 februari 2014 bij Cogas binnen te zijn.

Introductie scheiding

De aanvragen zullen worden beoordeeld door een commissie. De leden daarvan zijn benoemd door de gemeenten die aandeelhouder zijn van Cogas. In maart 2014 zal de commissie alle inzendingen beoordelen en een advies uitbrengen over de verdeling van het beschikbare geld. Begin mei 2014 zal Cogas de aanvragers laten weten of hun aanvraag gehonoreerd wordt.

 

Cogas Cultuurprijs
Van alle organisaties die een bijdrage krijgen, komt er één in aanmerking voor de Cogas Cultuurprijs. Deze prijs wordt door Cogas gekozen uit drie nominaties van de commissie. De prijs bestaat uit een Award en een geldbedrag van € 1.000,-.

Over Cogas
Cogas (www.cogas.nl) is een innovatieve, veelzijdige organisatie met meer dan 45 jaar ervaring in de kabel- en energiesector. Met onze vier hoofdactiviteiten bieden we vooruitstrevende, kostenbesparende en milieuvriendelijke oplossingen. Wij houden ons bezig met het aanleggen en onderhouden van infrastructuur voor gas en elektriciteit in Oost Nederland, waarop ruim 135.000 huishoudens zijn aangesloten. Ditzelfde doen wij voor de (glasvezel)infrastructuur van Cogas Kabel, waarmee 80.000 consumenten en bedrijven worden voorzien van radio, televisie, internet en telecommunicatie. Daarnaast zijn wij in heel Nederland actief door fors te investeren in de toepassing van duurzame energievoorziening, onder andere door middel van ondergrondse warmte- en koudeopslag. Ons landelijk opererend meetbedrijf verzorgt het uitlezen van meterstanden en het in kaart brengen van het energieverbruik.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier