Hans Elzinga verlengt contract

0
1884

hanselzinga_214De jeugdcommissie is er in geslaagd om het contract van Hans Elzinga te verlengen.
Een adequaat en snel optreden van de jeugdcommissie was noodzakelijk omdat verschillende clubs in de buurt (Deto, Stevo, Vroomshoopse boys) Hans graag als trainer wilden contracteren.
Toch heeft Hans ervoor gekozen om bij Voorwaarts te blijven en is hij in ieder geval tot medio 2010 bij onze club verbonden.

Voor de jeugdcommissie is het een gigantische opsteker dat Hans het naar de zin heeft en het contract heeft willen verlengen.
De jeugdcommissie is twee jaar geleden een nieuwe weg ingeslagen met als doel de jeugdopleiding op een hoger niveau te krijgen. Het is goed om te zien dat trainers als Hans zien dat we met de jeugdopleiding op de goede weg zijn en verder mee willen denken in dit proces.
Dat niet alleen Hans Elzinga het naar z`n zin heeft bij Voorwaarts is te zien aan de andere besprekingen die de jeugdcommissie met een aantal (nog niet alle) trainers heeft gehad.

Martin ter Braak en Henry Molenkamp (nu A1), Danny Waterink en Freddy Prijs (nu C1), John Geerding (nu D1) en Rik Kloppenburg (nu D2) hebben nu al aangegeven verder te willen als trainer bij Voorwaarts in het seizoen 2009-2010.(VV Voorwaarts)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier