Grote Kinderkleding & Speelgoedbeurs Westerhaar

0
1940

kledingbeurs.jpegZaterdag 14 april as wordt er voor de 4e keer een grote kinderkleding & speelgoedbeurs georganiseerd in het Kulturhus de Klaampe in Westerhaar. De beurs is geopend van 9.00 – 13.00 uur voor bezoekers en de toegang is gratis. Meer dan 70 standhouders verkopen nieuw en gebruikt speelgoed en (merk)kleding, accessoires, etc. voor kinderen vanaf 0 jaar. Er is geen plekje meer vrij voor de beurs, deze is al enkele weken compleet volgeboekt.

Wie slim is komt zeker een kijkje nemen en mooie spullen uitzoeken voor een aardig prijsje.

Introductie scheiding

Naast kleding en speelgoed zijn er ook veel leuke andere stands aanwezig. O.a. een stand van Smelt kappers, een fotograaf, bijzondere taarten & traktaties, houten creaties, haaraccessoires, verkleedkleding, etc. Er is volop animatie aanwezig: een modeshow met de nieuwe voorjaar/zomercollectie van de winkel Broertjes & Zusjes, optredens, schminken, springkussen en nog veel meer leuks. Dit mag je niet missen!
Ook zijn er wederom stands aanwezig voor het goede doel van de stichting Gichon en Kika die leuke activiteiten in petto hebben voor de beurs.

Iedereen is van harte welkom om te komen genieten van al dit leuks op zaterdag 14 april as in Westerhaar.

Voor info: monique.jager@home.nl of 06-50540267

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier