Grote kinderkleding & speelgoedbeurs Westerhaar

0
1579
Foto: Marinanne Binnenmars

Zaterdag 6 Oktober as wordt er weer een grote kinderkleding en speelgoedbeurs georganiseerd in het Kulturhus de Klaampe (Beeklaan 1) in Westerhaar door Monique Jager van 9.00-12.30 uur.

Er zijn meer dan 85 kramen, met zowel particulieren als ondernemers, aanwezig met zowel nieuwe als tweedehands kleding, speelgoed en leuke accessoires. Op dit moment is er geen plekje meer vrij en zijn alle kramen volgeboekt. Kom hier voordelig mooie winteroutfits scoren voor uw kids en handige Sinterklazen komen ook alvast even langs voor het heerlijk avondje om hier inkopen te doen.

De beurs is overdekt en de toegang is wederom gratis. Een superleuk gratis uitje voor het hele gezin. Er is volop animatie aanwezig voor de kids. Professioneel laten schminken of  een mooie glittertattoo laten zetten, meedoen aan een leuke activiteit bij de stand van KOV de Cirkel, genieten van mooie optredens van YaSport en bij droog weer is Stal de Esch aanwezig zodat je zelfs buiten een ponyritje kunt maken.

Binnen kun je heerlijk genieten in het horeca gedeelte. Buiten worden er heerlijke verse oliebollen gebakken. De organisatie trakteert de kids dit keer  op een vrolijke ballonnenclown die aanwezig zal zijn met haar mooie creaties. Kortom te leuk om te missen, jij komt toch ook? Graag tot ziens.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier