GROTE KINDERKLEDING & SPEELGOEDBEURS 2013 WESTERHAAR

0
1486

214c0001-bewerkt-2-kopie.jpgZaterdag 12 oktober as wordt er weer een grote kinderkleding en speelgoedbeurs georganiseerd in het Kulturhus de Klaampe, Beeklaan 1 in Westerhaar door Monique Jager uit Westerhaar. Er worden zowel nieuwe als tweedehands spullen verkocht door zowel particulieren als ondernemers. Op deze beurs kun je voordelig een nieuwe wintergarderobe aanschaffen voor de kids voor betaalbare prijsjes. Ook komen handige Sinterklazen zeker even langs deze ochtend om voordelig in te kopen voor het heerlijk avondje alvast.
Er zijn meer dan 75 stands aanwezig en alle stands zijn inmiddels volgeboekt.

Dit keer staan er weer heel veel leuke en nieuwe activiteiten op het programma voor de kids.

Introductie scheiding

Wat te denken van mooie zandtekeningen maken (kijk alvast op www.zandtekenen.nl), je haren laten invlechten of je laten schminken, je nagels laten lakken of meedoen met de trend van nu en mooie veertjes in je haren laten maken?
Buiten kunnen ze ponyrijden en er is uiteraard weer een mooi springkussen aanwezig.

 

De hele ochtend wordt er voor entertainment gezorgd op het podium. Er zullen diverse dans demo’s worden gegeven door Sportcentrum Mostert, Sportstudio Berkhof en Sportschool Westerhaar. O.a. Street-Jazz, Streetdance en Kleuterballet zullen te bewonderen zijn. Erg leuk dit keer is de primeur van de muzikale voorstelling van Juf Hoge Hoed om 11 uur met “melodietjes en lalaliedjes”. Een uur lang kunnen kinderen genieten en meedoen met deze waanzinnig leuke interactieve muzikale voorstelling, welke binnenkort van start zal gaan in diverse theaters (www.lalaliedjes.nl).

De beurs is geopend van 9 tot 13 uur en de toegang is wederom gratis voor bezoekers.

Kortom te leuk om te missen. Noteer alvast deze datum in uw agenda en maak er een gezellig dagje uit van met het hele gezin, vrienden, buren of collega’s. U bent van harte welkom!
Graag tot ziens op 12 oktober as in het Kulturhus de Klaampe in Westerhaar.

Voor meer info kunt u contact opnemen met Monique Jager van de organisatie.
monique.jager@home.nl of 06-50540267.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier