Goede overwinning SDO/UNI.

0
713

19 januari kwam TFS op bezoek in sporthal “de Klaampe” om te spelen tegen SDO/UNI. De uitwedstrijd werd destijds gelijkgespeeld met 14-14. Op voorhand dus een spannend duel, aangezien beide teams niet veel voor elkaar onder doen. SDO/UNI begon dit duel uitstekend. En kwam met 2-0 voor door 2 afstandsschoten. Het restant van de eerste helft was moeizaam, voor beide teams en zodoende stond er een schamele 4-2 ruststand op het scorebord.

In de rust werd er door coach de Krey diverse aanwijzingen gegeven om het aanvalsspel te verbeteren.

De tweede helft werd er aanvallend beter gespeeld, en pakte het de goede momenten om te schieten. Ook de trefzekerheid nam toe, en zo stond er naar 15 minuten spelen in de tweede helft een 9-5 tussenstand op het scorebord. Het laatste kwartier werd er de score nog opgevoerd en gaf TFS zich gewonnen. De eindstand zou oplopen naar een 12-6 stand. Aanstaande zaterdag 26 januari speelt SDO/UNI 1 wederom een thuiswedstrijd. Tegenstander is dan DWA/Argo. Aanvang: 17:35 uur. Voorafgaand speelt SDO/UNI 2 tegen Dos-wk 2 Aanvang: 16:15 uur.