Goed begin van 2012

0
621

Voor SDO/UNI 1 stond op zaterdag 7 januari de thuiswedstrijd op papier tegen Centrum uit de Krim. Zowel SDO als UNI hebben in het verleden veel duels gespeeld tegen Centrum, meestal geen gemakkelijke wedstrijden. Voor de selectie van de Krey was het deze zaterdag geen moeilijke wedstrijd, het kwam met 2-0 voor. De gewenste concentratie was aanwezig, en het vizier stond het eerste kwartier goed. (9-1) De rust werd bereik met een 10-3 stand.

De tweede helft was een stuk minder aantrekkelijk voor de talrijke toeschouwers. In het aanvalsvak werden er wat nieuwe dingen geprobeerd, die niet altijd positief uitpakten. Hierdoor werd het spelbeeld een beetje rommelig. De eindstand werd bereikt met een 17-5 stand. SDO/UNI is aanstaande zaterdag 14 januari vrij. Het gaat op 21 januari op bezoek in Olderberkoop, waar het tegen Lintjo zal spelen. Aanvang: 17:25 uur.