Glas-in-lood workshop succesvol

0
1113

fotos_vriezenveen__avond_003_640Mens&Werk

Plezier en enthousiasme. Dat zijn volgens Tim Blom de sleutelwoorden van de onlangs afgesloten workshops glas-in lood. De groepsfoto toont dit ook. De workshop, die uit 8x bestaat, startte in het najaar van 2007 in de werkplaats van het Kultürhus van Westerhaar.
In februari verhuisde cursus naar het Kooykershuus in Vriezenveen.

Vanwege de grote vraag werd al snel besloten om er een avondcursus aan toe te voegen. Het begrip dat Glas-in lood over het algemeen nogal duur is wordt tijdens de cursus héél duidelijk herkend. Deelnemers hebben al gauw in de gaten dat het maken van een stukje werk niet zo gemakkelijk en snel gaat. Aan het einde van de cursus gaat iedereen echter met een eigen uniek paneeltje naar huis.

Al met al een reden om de cursus opnieuw te starten op 17 september 2008.
De cursus zal plaatsvinden in de werkplaats van het Kultürhus te Westerhaar op de woensdagmorgen en de woensdagavond. De cursusduur is 8 keer. De cursus wordt mede ondersteund door de vrijwilligers van Mens&Werk en het Kooykershuus.

Voor informatie over bijdragekosten, tijden en inschrijving kunt u contact opnemen met: Stichting Welzijn Twenterand telefoon. 0546-805122 of 646111

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier