Gezellige `boel` in Westerhaar

0
1296

img-2892.jpgOp 10 april is door de commissie welzijn ouderen Westerhaar een afsluitavond georganiseerd.
Op deze avond hebben vele senioren zich gepresenteerd vanuit hun wekelijkse activiteit, maar vaak ook met een vleugje humor. Zo presenteerde de Keep Fitgroep een stukje van vroeger: het oude radioprogramma “ochtendgymnastiek”. Het was veel zwieren en zwaaien en zeer herkenbaar voor vele aanwezigen. Gea Zwiggelaar kreeg met haar volksdansgroep bijna alle aanwezigen op de vloer. De koersbalgroep heeft de mat van 8x 2 uitgerold en menigeen mocht even koersen met de ballen. Zangkoor “Levenslust”had ook erg plezierige, aangepaste en humorvolle liederen ingestudeerd o.l.v. Piet Steensma en Harrie Kuilder. Gerrit Flims en Siny Bos zorgden voor de muzikale noot tussendoor.
Al met al was het een avond van veel gezelligheid en bewegen ( ook met de monden). Door de wekelijkse welzijnsactiviteiten komen we in beweging met plezier! En dat is nu net wat zo goed is voor ieder mens! Alle welzijnsactiviteiten staan open voor nieuwe leden. Nog even snuffelen voor de vakantie aan een nieuwe activiteit? Informeer hierover bij Loes Leemrijse via de stichting voor welzijn en zorgvragen Twenterand; telefoon 0546 – 481450.
Als afsluiting was er een verloting met erg veel leuke, praktische cadeaus. Bijna iedereen ging naar huis met een cadeau en voldaan van een gezellige avond samen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier