Gerald Troost en het National Celebration Choir in de Klaampe in Westerhaar

0
1110

klaas-kuilder.jpgEvents4Christ organiseert in april 2016 een vijftal concerten met Gerald Troost en het National Celebration Choir, en één daarvan vindt plaats in De Klaampe in Westerhaar op zaterdag 23 april.
Het National Celebration Choir, o.l.v. de dirigenten Diane Ranselaar en Peter van Essen, bestaat uit leden, afkomstig uit alle delen van het land en zingt met een ‘live’ band. Het koor wil het publiek graag uitnodigen om met passie en enthousiasme samen tot eer van God te zingen en Zijn aanwezigheid te ervaren. Ook de muziek van Gerald Troost wijst mensen op het evangelie en bemoedigt en troost mensen in een wereld vol van verwarring en vertwijfeling.
Het koor en de muzikant hebben elkaar gevonden in het thema ‘Onbegrensd’, dat als een rode draad door het programma loopt, een programma vol liederen en teksten dat veel herkenning oplevert van wat men onderweg in het leven tegenkomt, met hoopvol perspectief. Er zullen o.a. songs te horen zijn van Geralds nieuwste album ‘Wereld van Verschil’.Kortom, met zowel nieuwe als bestaande muziek, herkenbare momenten uit het leven gegrepen en een bijzondere, hoopvolle rode draad beloven de avonden van de ‘Onbegrensd’ tour een niet te missen ervaring te worden. Het National Celebration Choir en Gerald Troost nodigen u dan ook van harte uit!

Introductie scheiding

Klaas Kuilder, één van de leden van het National Celebration Choir en woonachtig in Westerhaar, neemt de plaatselijke organisatie in Westerhaar voor zijn rekening, met steun van de plaatselijke kerken. Dit houdt o.a. in de promotie van het concert in Westerhaar en omgeving, het regelen van locatie en faciliteiten voor koor, band en Gerald Troost en het zoeken naar sponsors die een bijdrage willen leveren om de avond financieel mogelijk te maken.
Voor vragen over het concert, kaartverkoop en sponsoring kan contact met hem worden opgenomen.
Het belooft een geweldige avond te worden met een prachtig programma, aldus Klaas, en tevens een mooie gelegenheid om kennis te maken met het National Celebration Choir, het koor waarmee hij al jarenlang met hart en ziel zingt op locaties door heel Nederland en nu dus ook in zijn eigen woonplaats. Voor hem een reden temeer om vrienden en bekenden uit Westerhaar en de wijde omgeving van harte uit te nodigen.
Kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.events4christ
Voor het concert in Westerhaar kunt u voor kaarten terecht bij de christelijke boekhandels De Akker in Vriezenveen en De Wegwijzer in Vroomshoop, bij Kulturhus De Klaampe in Westerhaar, of bellen met Klaas Kuilder tel. 06 42 06 44 60 of Gineke Minkjan

tel. 06 35 47 42 34.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier