Genieten met een grote G tijdens Feestweek in Westerhaar!

0
1031

foto-kermis-nieuwe-terrein-kopie.jpgWij willen bij deze iedereen uitnodigen om te komen genieten van het gevarieerde programma wat de Oranjevereniging Westerhaar Vriezenveensewijk heeft weten samen te stellen voor de feestweek waarbij zowel aan jong als aan oud is gedacht.

De week begint op 4 juni, eerste pinksterdag, met een kerkdienst in de feesttent op het Koningin Maximaplein aan de Oranjestraat. Deze dienst is georganiseerd door de Hervormde – , de Gereformeerde – en de Baptistenkerk van Westerhaar. De muziek wordt geleid door Bert Webbink. Het thema is:” GOD spreekt alle talen”. De collecte is voor stichting House of Hope and Glory. De dienst begint om 19.00 uur.

Op woensdag 7 juni begint om 13.00 uur de kermis. In de feesttent is er vanaf 14.00 uur een inloopdisco en bij droog weer kan er door de kinderen een auto beschilderd worden. ’s Avonds is er een dansavond met medewerking van de countryband “Mississippi”. Iedereen wordt hierbij van harte uitgenodigd om te komen dansen en te genieten van de muziek.

Introductie scheiding

Donderdag begint de dag om 13.30 uur met een ouderenmiddag. Dit belooft een gezellige middag te worden met zang van de “Esrandsingers” en dans van een dansgroep uit Westerhaar. Om 15.00 uur start de kermis waarna om 20.00 uur de Hollandse avond los barst met medewerking van Blonde Geert en Hoempa Henk.

De kermis-bingo voor de bingo liefhebbers wordt gehouden op vrijdagmiddag. De tent is om 13.00 uur geopend en om 13.30 uur begint de bingo. Er zijn vele mooie prijzen te winnen. Ook op vrijdag start de kermis om 15.00 uur. Vrijdag avond speelt de band “SPOT” het dak van de feesttent af! De spot is aan! Spot is dé band van nu, en deze avond zit vol beweging, muziek van top niveau en een perfecte show. Om 23.00 uur wordt het traditionele vuurwerk afgestoken, ook hiervoor zal gelden: een perfecte show en eindigen met een knaller!

Zaterdagmiddag beginnen we om 13.00 uur met de kermis. Vanaf 14.00 uur begint de playback show voor de jeugd. Je kunt je opgeven via info@oranjeverenigingwesterhaar.nl maar natuurlijk ook in de feesttent. Kom wel op tijd want vol=vol. Tijdens de playbackshow worden ook de prijzen van de ballonnenwedstrijd die tijdens Koningsdag is gehouden,uitgereikt. DJ Toronto, zal de feestweek op passende wijze afsluiten. Bij veel feestgangers uit het Oosten is deze DJ wel bekend en staat dan ook garant voor een feesttent op z’n kop.

Wij als Oranjevereniging Westerhaar Vriezenveensewijk hopen op wederom een geslaagde feestweek waarop iedereen met plezier terug kan kijken en trots op kan zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier