Gemeente verleend subsidie aan Vliegerfeest Twenterand

1
618

img-0494-kopie.jpgHet college van de gemeente Twenterand heeft de aanvraag van Stichting Vliegerfeest Twenterand gehonoreerd. Zij zijn van mening, dat dit internationale evenement Twenterand positief op de kaart zet. Niet alleen de naam Twenterand, maar het vliegerfeest geeft ook een positieve impuls aan het toerisme in Twenterand. Bezoekers en deelnemers blijven overnachten in de B&B en zien dat Twenterand nog meer te bieden heeft. Het vliegerfeest is niet alleen in de regio maar ook langzamerhand landelijk een begrip geworden voor de media en in trek bij de mensen die een dagje uit willen.

Een deel van de subsidie is bedoeld om voor een luchtbanner met de naam Twenterand en ee vlieger met het logo van de gemeente. Deze banner met letters van 1,5 meter hoog kan voor verschillende doeleinden ingezet worden.
Stichting Vliegerfeest Twenterand is samen met de Twentse vliegervrienden al volop bezig met het vliegerfeest dat op 5 en 6 juli wordt georganiseerd.

Op dit moment zijn er al meer dan 3000 kinderen van de basisscholen uit Twenterand bezig om gezamenlijk een vlaggenlijn te maken/kleuren voor het jubileumjaar van het vliegerfeest(RaboRoute). De vlaggenlijn gaat het vliegerterrein een extra kleurig geheel geven.

Voor meer informatie over het vliegerfeest kunt u kijken op www.vliegerfeesttwenterand.nl

Introductie scheiding

img-0494-kopie.jpg img-0396-kopie.jpg

 

1 REACTIE

  1. Festival twenterand is het enigste vliegerfeest wat zoveel kinderen betrekt en het probeert om kinderen hiervoor naar buiten te krijgen. De jeugd heeft de toekomst!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier