Geld Stichting A Sister`s Hope wel rechtstreeks naar wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker

0
647

Naar aanleiding van de uitzending van Nieuwsuur vorige week waarin bekend werd gemaakt dat Stichting Pink Ribbon slechts een klein deel van haar inkomsten aan de Wetenschap doneert, hecht Stichting A Sister’s Hope er waarde aan om inzicht te geven in haar bedrijfsfilosofie:

Het geld dat jaarlijks wordt ingezameld door de stichting A Sister’s Hope gaat rechtstreeks naar wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker. In de afgelopen vijf jaar werd met de jaarlijkse sponsorloop van 60km, waaraan dit jaar de Westerhaarse Tine Bove en haar team ‘Stap Vooruit’ hebben deelgenomen, in totaal ruim 3,5 miljoen euro opgehaald. Het geld dat door de deelnemers van Stichting A Sister’s Hope wordt opgebracht, gaat o.a. rechtstreeks naar onderzoekers van de Erasmus Universiteit in Rotterdam, het LUMC, het UMC Groningen, UMC Utrecht en NKI-AVL in Amsterdam.

 

Introductie scheiding

 

Geen band met Stichting Pink Ribbon
Stichting A Sister’s Hope is in 2006 opgericht om gelden op te halen voor wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker. Martje Hoekmeijer, van Stichting A Sister’s Hope: “In het begin van ons bestaan hebben we samengewerkt met Stichting Pink Ribbon, wij staan er persoonlijk voor garant dat het opgehaalde geld altijd rechtstreeks naar het wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker is gegaan en niet bij Stichting Pink Ribbon is blijven hangen. Stichting A Sister’s Hope heeft altijd rechtstreeks contact gehad met de onderzoekers en van hen ook in alle gevallen een bevestiging van ontvangst van de gelden ontvangen.

Kijk voor meer informatie op www.asistershope.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier