Geen promotie voor SDO in het zaalseizoen

0
1366

img_6836_320x200_300Hardenberg- Het 1e team van korfbalvereniging SDO uit Westerhaar speelde afgelopen zaterdag 5 april haar beslissingwedstrijd om het kampioenschap in de derde klasse E tegen UNI 1 uit Kloosterhaar. Deze wedstrijd werd gespeeld op neutraal terrein en wel in Sporthal De Beek in Hardenberg. Juventa (de korfbalvereniging uit Hardenberg) zorgde voor een goede entourage en sfeer in de sporthal te Hardenberg. De winnaar van deze wedstrijd zou promoveren naar de 3e klasse.
De wedstrijd stond onderleiding van scheidsrechter John Puhl uit Arnhem.
De potgrondformatie, onder leiding van trainer/coach Rick Zomer, verloor deze kampioenswedstrijd met 6-12 van UNI.
UNI die deze middag terecht de wedstrijd won van SDO speelt dus volgend seizoen in de derde klasse.
SDO 1 zal volgend zaalseizoen weer opnieuw voor kampioenschap moeten gaan in de vierde klasse.
Nu het veldseizoen weer gaat aanvangen zal SDO zich ook nu weer gaan richten op het kampioenschap. De Westerhaarders staan op de 1e plaats in de vierde klasse, 2 punten los van SEV uit Zelhelm (2e) en 4 punten los van UNI (3e).
SDO heeft alles zelf nog in de hand en dus nog volop mogelijkheden om het één en ander recht te zetten in het aankomende veldseizoen.

Wij van WesterhaarDigitaal waren er aanwezig om dit vast te leggen door middel van foto`s.
De foto`s zijn geplaatst in het fotoalbum.