GBT stopt aanbesteding nieuwbouw zwembad Vriezenveen-Noord

0
2605

Op verzoek van GemeenteBelangen Twenterand is de aanbesteding van het nieuw te bouwen zwembad op de locatie #Vriezenveen Noord gestopt. De enveloppen zijn en blijven gesloten in afwachting van een nieuw raadsbesluit dat onze fractie aan het voorbereiden is.

Fractievoorzitter Mark Paters: “Het is bekend dat GBT dit bad veel en veel te duur vindt. De kosten bleven maar oplopen en we hebben ons altijd tegen dit bad verzet. Zeker gezien de huidige penibele financiële situatie van de gemeente #Twenterand is dit het juiste besluit.

Omdat er formeel een besluit van de gemeenteraad is (van december 2016) moet er nu een apart besluit genomen worden om dit te stoppen. Voorafgaand aan een extra raadsvergadering hierover zal waarschijnlijk nog een debat komen waar dan ook inwoners de gelegenheid krijgen hun mening te geven.

We hebben voor, tijdens en na de verkiezingen ontzettend veel reacties hierover gekregen om juist dit besluit te nemen. De nieuwe coalitie zal over het vervolg een nieuw besluit gaan nemen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier