FTO tennisteam TV Westerhaar kampioen

0
2192

img-2746.jpgZaterdag 28 maart werd er gestreden om het kampioenschap in de 2e Klasse FTO winter indoor bedrijfstennis competitie. Tot aan de laatste speeldag was het erg spannend.
Het team uit Westerhaar had een achterstand van drie setpunten op de concurrent, een sterk team uit Deventer. Aangezien er iedere wedstrijddag acht punten zijn te verdienen werd de strijd om het kampioenschap op de laatste speeldag uitgevochten.

De laatste wedstrijddag stond gepland in de tennishal te Uelsen in Duitsland. Dit is tevens de thuisbasis voor het team uit Westerhaar. Het team uit Deventer mocht het eerst aantreden en verloor verrassend met 6-2. Op dat moment wist TV Westerhaar dat er kansen waren en bij het behalen van minimaal zes punten zou het team kampioen zijn. Na een spannende strijd met veel mooie wedstrijden was de eindstand 5-3 in het voordeel van TV Westerhaar.
Bij deze uitslag stonden de teams uit Westerhaar en Deventer na een heel winterseizoen op exact evenveel wedstrijdpunten. De wedstrijdreglementen moesten er op worden nageslagen om te bepalen wie zich kampioen mocht noemen. TV Westerhaar bleek een gelijkspel minder te hebben geboekt dan het team uit Deventer en mocht zich zodoende kampioen noemen.

De champagne werd ontkurkt en TV Westerhaar ontving de welgemeende felicitaties van de overige teams. Na het maken van de kampioensfoto’s is het nog lang gezellig gebleven in Uelsen.
Volgend winterseizoen zal TV Westerhaar uitkomen in de 1e Klasse.

Introductie scheiding

 

 

Op de foto v.l.n.r. Dinand Letteboer, Erik Bakhuis, Arie Westera, Jonathan Klaster
Op de foto ontbreken: Hans Letteboer en Gerrit Rink
Dank gaat uit naar de invallers Reint Smit en Mark Wessels

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier