Foto`s 2e dag Jeugdvakantiespelen

0
910

img_2550_640x480_480
De 2e dag van de jeugdvakantie is al weer voorbij.De morgen begon met de “kleintjes” 3 t/m 5 jaar  en er hadden zich +/- 17 kinderen ingeschreven en als verrassing kregen ze ook nog een ijsje.De 6 t/m 12 jarigen hadden een spel en sportmorgen in De Klaampe en s`middags konden ze darten en knutselen.
De dag werd afgesloten met een viswedstrijd aan de Wieke.Het was een spannende wedstrijd en de opkomst was meer dan verwacht.Jammer dat sommigen  het niet begrepen hadden, het was een wedstrijd voor kinderen en niet voor ouders en opa`s en oma`s.
De bedoeling was dat de kinderen gingen vissen en dat de ouderen `even ` zouden inspringen als er een probleemp(je) was.
Maar al met al was het toch weer een geslaagde dag dankzij de vele vrijwilligers.De kids konden weer moe en voldaan naar bed en dromen van een grote hut die morgen gebouwd moet worden

Zoals gewoonlijk zijn er weer foto`s van gemaakt, je kunt ze bewonderen in het fotoalbum.

Wij willen Maaike Schutte en Sandra Wessels ook bedanken voor het maken van foto`s  van deze dag. Wij van WesterhaarDigitaal.nl kunnen ook niet overal aanwezig zijn en waarderen zeer dat mensen dan de gemaakte foto`s naar ons toe sturen.

Team WesterhaarDigitaal.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier