Evenementen terrein 2010 is bekend.

0
660

img_4111_640x480_635De slogan is bekend en nu ook het terrein waar het jubileum jaar van het tweelingdorp Westerhaar-Vriezenveensewijk gevierd gaat worden.

Zaterdag 7 maart 2009 is met de familie Dekker overeengekomen, dat het feest op hun terrein gehouden kan worden.
(klik op de foto rechts, voor een plattegrond)

Stichting “125 jaar Westerhaar” was op zoek naar een evenementen terrein wat het hele jaar beschikbaar is en waar alle evenementen gehouden kunnen worden.
Men kwam al gauw tot de conclusie dat het terrein aan de schuine weg een ideale plek is om te feesten. Centraal gelegen aan het dorp voldoende parkeergelegenheid te creëren en goed bereikbaar.

Toen enkele bestuursleden familie Dekker benaderden met de vraag of zij hun terrein beschikbaar willen stellen, hoefden zij niet lang na te denken. Natuurlijk willen zij meewerken aan het feest van hun dorp.
De familie Dekker verleende in 1995 ook al hun volledige medewerking, toen Westerhaar-Vriezenveensewijk het 100 jarig bestaan vierde en dat tot tevredenheid van beide partijen.

Dit jaar wordt er al rekening gehouden met de gewassen die erop verbouwd gaan worden. Tijdens het zaaien van de gewassen wordt er meteen graszaad toegevoegd, zodat er aan het einde van dit jaar een stevige grasmat ligt, die vanaf 1 januari 2010 direct gebruikt kan worden.

Het fundament voor een groots volksfeest is gelegd en het bestuur kijkt vol vertrouwen naar 2010.

1_700

Familie Dekker in het midden

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier