Enquête profielschets nieuwe burgemeester in juli

0
2625

De voorbereidingen voor de zoektocht naar een nieuwe burgemeester van de gemeente Twenterand zijn in volle gang. De vertrouwenscommissie onder voorzitterschap van Gerjan Smelt, heeft een planning opgesteld die ervan uitgaat dat er in oktober van dit jaar een profielschets kan worden vastgesteld door de gemeenteraad. Het opstellen van die profielschets gebeurt met inbreng van de inwoners en ondernemers uit Twenterand. De enquête die daarvoor wordt gehouden, vindt van 8 tot en met 28 juli plaats.

In die periode worden diverse acties ondernomen om zo veel mogelijk reacties te krijgen. De resultaten van de peiling worden verwerkt in de profielschets. “De vertrouwenscommissie is daar al mee bezig, maar wij willen nadrukkelijk de inbreng van inwoners en ondernemers in dat profiel verwerken, zodat we straks een burgemeester hebben die bij onze gemeente past,” aldus Gerjan Smelt.

De raad doet begin 2020 een aanbeveling voor een kandidaat. De definitieve installatie van een nieuwe burgemeester voor de gemeente Twenterand zal dan enkele maanden later zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier