Eerste Oktoberfest Westerhaar 26 oktober bij Voorwaarts

0
1052

Op zaterdag 26 oktober organiseert Voorwaarts een prachtig en veelzijdig oktoberfeest. Voor zover bekend is dit het eerste Oktoberfest ooit in Westerhaar gehouden en Voorwaarts pakt dan ook goed uit. De negenkoppige organisatie gaat met ondersteuning van de supportersvereniging en de activiteitencommissie het clubhuis omtoveren tot een zuid duitse feesttent waar een prachtig feest wordt gehouden. Uiteraard zullen daar de traditionele omstandigheden rijkelijk aanwezig zijn. De bediening in Tiroler kleding, de bierpullen, de braadworst en uiteraard de muziek zorgen voor een prachtige ambiance. Verder zullen er 3 verrassing optredens zijn die de sfeer in de zaal tot een ontlading zullen brengen.

Introductie scheiding

De organisatie heeft er alles aan gedaan om het feest te doen slagen. De mannen zullen zelf in traditionele klederdracht aanwezig zijn en verzorgen de bediening van de avond samen met een groot aantal dames van het eigen Damesteam, uiteraard gekleed in de bekende Tiroler jurken. Ook zijn er spellen georganiseerd met een wedstrijdelement waaraan iedereen aan mee kan doen en de winnaar(s) zullen worden beloond.
Kortom, het wordt een feest waar je bij aanwezig moet zijn en moet hebben meegemaakt om er na die tijd over te kunnen praten. Het zou prachtig zijn als alle gasten in Tiroler kleding komt maar het is niet verplicht. Voorwaarts heeft de laatste jaren een goede naam opgebouwd waar het gaat om het organiseren van een feest en de verwachtingen zijn dan ook hoog. De entree is gratis en iedereen boven 16 jaar is van harte welkom, het feest begint om 20:00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier