Eerste Beursvloer Twenterand

0
839

twenterand.jpgOp woensdag 19 november 2014 vindt de eerste Beursvloer Twenterand plaats. Dit is een evenement waarbij maatschappelijke behoeften worden verhandeld. Maatschappelijke organisaties (zoals verenigingen, stichtingen, vrijwilligersorganisaties, zorgcentra, sportclubs, scholen, enz.) wordt een platform geboden om praktisch en snel vragen en problemen voor te leggen aan het bedrijfsleven. Het bedrijfsleven kan op deze manier invulling geven aan haar maatschappelijke en sociale rol. De beursvloer wordt gehouden van 16.00 tot 18.00 uur in het gemeentehuis in Vriezenveen.

Tijdens de Beursvloer Twenterand ontmoeten bedrijven en maatschappelijke organisaties uit Twenterand elkaar in een informele en dynamische sfeer en wisselen onderling diensten en/of goederen uit. Het is de bedoeling dat er ‘matches’ worden gemaakt: Wat de één over heeft of graag wil bieden, is voor de andere partij zeer gewenst. Het gaat niet om directe financiële sponsoring, maar om handelen in producten en/of diensten met gesloten beurs. De gemaakte matches hebben betrekking op menskracht, kennis, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten en creativiteit.

Aanmelden
Bedrijven en maatschappelijke organisaties in Twenterand hebben inmiddels een brief ontvangen over de Beursvloer Twenterand.

Introductie scheiding

Beide partijen kunnen zich aanmelden voor deelname en hun vraag en/of aanbod tot 24 oktober 2014 doorgeven. Zij kunnen hiervoor contact opnemen met Ellen Bloemhof, werkzaam bij Stichting ZorgSaam Twenterand als coördinator van Informatiepunt Vrijwilligerswerk Twenterand. Zij is bereikbaar op dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur via telefoonnummer 0546 – 481458 of per e-mail via e.bloemhof@vrijwilligerswerktwenterand.nl. Of kijk op de website: www.vrijwilligerswerktwenterand.nl/beursvloer. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

 

De Beursvloer Twenterand wordt georganiseerd door Stichting ZorgSaam Twenterand in samenwerking met de gemeente Twenterand en de overige leden van de Werkgroep Beursvloer Twenterand: Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel, ZorgAccent, Trivium Meulenbeltzorg, Univé Dichtbij, Zorgboerderij De Koningshoeve en H. van Ronkel Consultancy & Interimmanagement.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier