Eenvoudige overwinning voor SDO/UNI

0
602

Afgelopen zaterdag speelde SDO/UNI 1 in Heerenveen tegen de hekkensluiter SIM 1. De vorige ontmoeting tussen de ploegen werd door SDO/UNI vrij simpel gewonnen met 23-9. De Twentse ploeg wilde zich revancheren voor de verloren wedstrijd van afgelopen week.

Aan het begin van de wedstrijd ging het gelijk op. SIM scoorde als eerste maar SDO/UNI antwoordde meteen. Opnieuw kwam de thuisploeg op voorsprong en weer werd het gelijk. Daarna sloegen de bezoekers een gaatje naar 3-7. SDO/UNI speelde bij vlagen goed en verzorgd korfbal, SIM speelde erg rommelig. SIM probeerde de achterstand te verkleinen maar dit liet SDO/UNI niet toe. De ruststand was 8-11 in het voordeel van de Tukkers.

Introductie scheiding

Na rust veranderde het spelbeeld niet. SDO/UNI was nog steeds de betere ploeg en dit was terug te zien in de score. SIM kreeg geen kans om terug te komen in de wedstrijd. Als SDO/UNI iets zorgvuldiger om zou gaan met de kansen dan had het verschil in doelpunten veel groter kunnen zijn. De einduitslag was 11-17 in het voordeel van SDO/UNI. De ploeg kon met een goed gevoel terugkeren naar Twente.

Volgende week speelt SDO/UNI thuis in sporthal ‘De Klaampe’ tegen concurrent Lemmer 1 uit de gelijknamige plaats. De wedstrijd begint om 16:30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier