Een record aan vliegers in de lucht tijdens de vierde editie van Nieuwjaarsvliegeren Twenterand

0
690

img-20170128-wa0004.jpgIn tegenstelling van vorig jaar waren de omstandigheden zeer goed tijdens de vierde editie van het Nieuwjaarsvliegeren
Met een mooie opgaande zon, verwelkomd door een groep sneeuwmannen, kwamen de ruim 70 deelnemers binnen druppelen. Familie Schipper van B&B De Johanneshoeve had de koffie, glühwein, chocolademelk en natuurlijk de beroemde krentenwegge klaar staan. Er werd even bijgepraat maar toen moest er gevlogen worden want de wind werd gunstig. Vliegers van groot tot klein kozen het luchtruim en het was een geweldig gezicht. Bezoekers wisten dit jaar het Nieuwjaarsvliegeren te vinden en genoten van het schouwspel.

Het Nieuwjaarsvliegeren was deze editie niet alleen het onderwerp van gesprek. Er werd veel gesproken over hoe het nu toch verder moest met Vliegerfeest Twenterand aankomende zomer, komt er een 8e editie. Stichting Vliegerfeest Twenterand geeft het nog niet op en is nog steeds actief bezig om een geschikte locatie te vinden zodat dit internationale evenement niet verloren gaat voor de hele regio.
Al met al kijkt de organisatie terug op een mooie en gezellige dag. De datum voor de 5e editie staat al weer vast, laatste zaterdag van januari 2018 en hopelijk staan er in het 1e weekend van juli weer vele vliegers boven Twente.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier