Een avond vol met ideeën

0
847

 

img_4530_640x480_547

Gisteren zat de zaal van het Kulturhus de Klaampe redelijk vol met leden van Westerhaarse verenigingen.
Het bestuur van Stichting 125 jaar had alle verenigingen uitgenodigd.

De reden van de uitnodiging was, dat het tweelingdorp in 2010, 125 jaar bestaat. De stichting wil alle verenigingen bij het jubileumjaar betrekken door middel van activiteiten.

Voorzitter Rosita van der Kruk hield een presentatie over wat er al vooraf is gegaan en wat de volgende stappen zijn.
Zij vertelde dat het bestuur het niet alleen kan maar de hulp van de bevolking hard nodig heeft om er een mooi feestjaar van te maken. 

Het bestuur wil graag weten of de verenigingen ideeën hebben en hoe we voor elkaar, binnen ons dorp, in 2010 iets kunnen betekenen.
Van 4 t/m 20 juni 2010 is er een feesttent op het feestterrein aan de Schuineweg beschikbaar en de bedoeling is dat de tent alle dagdelen gebruikt gaat worden.
Dit kan zijn met (school)kinderen, senioren, 50 plussers, Tieners, gezinnen, mannen, vrouwen, sporters, en verenigingsleden.

Er werden die avond al veel ideeën voorgedragen door de verenigingen zelf en natuurlijk gaat de stichting ook wat organiseren. Een ding staat al vast, de kermis is 9-10-11-12 juni.
Ook werd het idee geopperd om die weken de straten te versieren en een optocht te organiseren.

Herman Plattje zal de contactpersoon zijn voor de verenigingen en de activiteiten gaan coördineren. U kunt hem bereiken via de mail (herman@westerhaar.eu) of telefonisch op nummer (0546)659148 of 0621844997

Na afloop kregen de aanwezigen de presentatie op papier aangeboden, zodat later alles nog eens rustig nagelezen kan worden.
Verenigingen die niet aanwezig konden zijn en belangstelling hebben voor de presentatie, kunnen contact opnemen met Herman Plattje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier