Demo-training dames V.V. Voorwaarts zeer geslaagd!

2
1292

demotraining_400

Afgelopen woensdag 28 mei is er bij V.V. Voorwaarts een demo-training gehouden voor dames van 11 t/m 14 jaar. Het doel van deze training was het opstarten van een meisjesteam bij de club. De training werd bezocht door maarliefst 16 dames, onder leiding van drie trainers die ervoor zorgde dat de trainingsvormen goed verliepen. Na wat dribbel-, pass- en schietwerk werd er afgesloten met een groot partij. Initiatiefnemer Thom van der Woning kan terug kijken naar een zeer plezierige en geslaagde dag. “De meiden waren erg fanatiek en het belangrijkste was aanwezig, het plezier bij alle 16 speelsters!”
Nadat de training afgelopen was kregen de dames wat te drinken met daarbij een kleine versnapering. Tevens had Jos Legebeke geregeld dat alle dames een precentje ontvingen, namelijk een poster van het Dames Nederlands Elftal, een poster van het Nederlands Elftal en een kaartje met daarop de agenda 2008 van het Nederlands elftal.
Op de vraag of de dames daadwerkelijk op voetbal wouden, werd erg positief geantwoord zodat er volgend jaar een meisjesteam bij V.V. Voorwaarts actief is!
Daarmee is het doel bereikt en kan V.V. Voorwaarts en ook Thom terug kijken op een zeer geslaagd initiatief!
(Zijn er echter nog dames tussen de 11 en 14 jaar die ook graag willen voetballen, maar zich nog niet op hebben gegeven, kunnen dat natuurlijk altijd nog doen!)

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier