De beste keet van Twenterand

0
892

De Jongerenraad heeft een gloednieuw project opgezet binnen de gemeente Twenterand, namelijk “Keetkeur”. Een aantal leden van de Jongerenraad heeft zich inmiddels laten opleiden om zich keetadviseurs te mogen noemen. De keetadviseurs zijn op zoek naar de beste keet van de gemeente Twenterand. De winnende keet krijgt een compleet verzorgde barbecue ter waarde van €350,-
Keeteigenaren en -bezoekers kunnen tijdens deze wedstrijd laten zien hoe goed hun keet scoort op thema’s als veiligheid, alcoholbeleid en uitstraling.

Introductie scheiding

 Daarnaast volgen de deelnemende keten een workshop waarin de zeven keetkeurthema’s worden behandeld. Deze workshop wordt gegeven door de keetadviseurs, die door middel van interactieve opdrachten en een scoresysteem elke keet beoordelen.
De jongerenkeet met de hoogste score gaat ervandoor met de titel “Beste keet van Twenterand” en wint de verzorgde barbecue.
Ken jij, of heb jij een eigen keet? Ben je enthousiast over dit project? Geef je dan nu op! Mail naar jongerenraadtwenterand@gmail.com en maak kans op een compleet verzorgde barbecue.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier