Dansend en hossend bij Westerhaar gaat Hollands

0
1007

img_7494_1024x768_400In een uitverkochte feesttent vond afgelopen zaterdag een van de topevenementen van het jubilerende dorp plaats. Onder de naam “Westerhaar gaat voor Hollands” had de organisatie een prachtige avond georganiseerd.

Door het afzeggen van Sineke vanwege keelklachten werd snel naar een vervanger gezocht. De pas 11 jarige Auke Fijn beet het spits af en zong voor een volle tent alsof ze dit al jaren deed. Vervolgens kwamen de Spitfires alvast het publiek opwarmen hetgeen prima lukte.

Toen daarna Jannes het podium betrad ging heel Westerhaar los. De tent stond te schudden door het dansen en hossen van het aanwezige publiek. Jannes zelf vertelde dat hij er zelfs kippenvel van kreeg.
Vanaf dat moment stond niemand meer stil. Wederom de Spitfires en als afsluiting de piraten toppers met de Westerhaarder Martin Dams in de gelederen hielden het aanwezige publiek in een prachtige stemming.

Als er 1 evenement is die jong en oud Westerhaar samen kan laten dansen is het organiseren van een Hollandse avond. De kon wederom terug kijken op een meer dan geslaagd evenement en kan de complimenten van een perfecte organisatie in ontvangst nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier