Damster Charlotte Kuilder verstevigt haar koppositie.

0
1898

In Heino werd onlangs de vijfde wedstrijd om de PODB-damcup gehouden. Een delegatie van jeugddamclub Witte van Moort (WvM) nam hier aan deel en behaalde enkele goede resultaten.
In de categorie welpen behaalde Charlotte Kuilder een eerste plaats in haar groep en zij verstevigde hiermede haar koppositie in het algemeen klassement, dat over zeven wedstrijden gaat.
Bij de aspiranten behaalde Alex Noppers en Jeroen Schokker beiden een tweede plaats. Doordat Michael Stempher uit Wapenveld wel zijn groep won lijkt hij de grootste kansen te hebben op de eindzege.
Bij de pupillen behaalde Niek Pol een prima tweede plaats maar hij doet niet echt mee voor het eindklassement.
De zesde wedstrijd voor de PODB-Cup wordt op zaterdag 31 maart gehouden in Hengelo.
Irene Stegeman van damclub WvM heeft afgelopen weekend een belangrijke stap gezet richting de NK finale dammen voor dames. In de halve finale won ze afgelopen zaterdag van Christel Hoeve, terwijl ze op zondag remise speelde met Christien Fung. Hierdoor gaat ze met nog één ronde voor de boeg samen met Christien Fung aan de leiding. Stegeman heeft in de laatste ronde voldoende aan een gelijkspel om zich voor de tweede opeenvolgende keer te plaatsen voor de NK finale. Vorig jaar behaalde ze een vijfde plaats op het NK.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier