Damclub Witte van Moort gestart met verbouw clubhuis

0
1041

 

Afgelopen week werd het startsein gegeven voor de interne verbouwing van het clubhuis. Met een grote groep vrijwilligers is begonnen met het slopen van de kantine en de wc’s. Leemans Groep uit Vriezenveen werd bereid gevonden om tegen een zacht prijsje twee grote afval- en puin containers te leveren.
Nadat de sloopwerkzaamheden achter de rug zijn, zal er gestart worden met de interne verbouwing van het clubhuis. De wc’s worden flink uitgebreid, met onder andere een invaliden toilet. Ook zal het clubhuis rolstoelvriendelijk worden gemaakt. Daarnaast krijgt de kantine een flinke opknapbeurt met onder andere een nieuwe vloer en een nieuw plafond. De verwachting is dat de verbouwing in het begin van 2022 afgerond zal zijn.
De komende weken zal er dan ook geen senioren dammen zijn in het clubhuis. Als alternatief wordt er een online competitie opgezet via www.lidraughts.com, zodat de leden kunnen blijven dammen. Iedere donderdagavond zal er een toernooi zijn dat omstreeks 20.00 uur zal starten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier