Dag Sinterklaas!

0
648

Nu Sinterklaas weer terug is naar Spanje, willen we van de gelegenheid gebruik maken om iedereen te bedanken die er ook dit jaar weer zo’n enorm gezellig feest van hebben gemaakt!
Allereerst natuurlijk de inwoners, die in groten getale Sinterklaas en zijn pieten welkom hebben geheten bij de intocht! Maar ook willen we de Oranjevereniging bedanken voor hun tomeloze inzet, zodat iedereen veilig de weg op kan bij de intocht, voor hun hulp bij het feestterrein aan de Speelweide en voor hun financiële steun.
Ook de AZB willen we bedanken, net als vele andere sponsoren, voor hun onmisbare hulp!Politie Twenterand, Gemeente Twenterand, Muziekvereniging SDG, Brandweerclub Twente, DJ André, Henk Niks en zonen, de Koetse Kearls,Spuit- en Moffelbedrijf  Aalderink,  Sportstudio Family Fit, Westerhaar Digitaal, Delta TV en vele vrijwilligers, dank jullie wel voor jullie ondersteuning!
Zonder jullie allen zou de Sinterklaasintocht niet mogelijk zijn, maar zonder Sinterklaas al helemaal niet, dus Sinterklaas en alle pieten:

Bedankt voor jullie komst, en tot volgend jaar!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier