College stelt besluit over zwembaden uit

2
670

Het college van Burgemeester en wethouders heeft nog geen besluit genomen over de toekomst van de zwembaden in Twenterand. Dat besluit zou afgelopen dinsdag worden genomen, waarna de leden van de werkgroep zwembaden maandag 6 februari tekst en uitleg zouden krijgen. Die bijeenkomst is nu tot nader order uitgesteld.

Het college heeft nog meer informatie nodig om tot besluitvorming te komen.

Introductie scheiding

 

De werkgroep heeft onlangs haar aanbevelingen gepresenteerd. Het gaat om drie scenario’s waaruit gekozen zou moeten worden. De meeste werkgroep lezen zijn voor het scenario waarbij alle vier baden worden gesloten en waarbij één nieuwe overdekt bad wordt gebouwd op een centrale locatie in Twenterand.

Zowel het college van Twenterand als de raad kan ook met een eigen voorstel komen. De raad neemt uiteindelijk een definitieve beslissing.(Tubantia)

 

2 REACTIES

  1. De overheid weer ten voete uit. Uitstellen. Doe niet zo moeilijk, gooi alle dorpsbelangen overboord en denk aan gemeente belangen.
    Sluit die vier zwembaden, bouw één centraal gelegen zwembad. Op lange termijn kostenbesparend

  2. De overheid weer ten voete uit. Uitstellen. Doe niet zo moeilijk, gooi alle dorpsbelangen overboord en denk aan gemeente belangen.
    Sluit die vier zwembaden, bouw één centraal gelegen zwembad. Op lange termijn kostenbesparend

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier