CDA Twenterand heeft vragen over Schuineweg

0
671

De Schuineweg te Westerhaar is momenteel afgesloten voor alle verkeer behalve voor fietsers en voetgangers. Het (zware) landbouwverkeer dat van de Twistveenweg naar de noordzijde van Westerhaar moet gaat nu door het centrum via de Hoofdweg.
Aan de Schuineweg is qua onderhoud niet teveel gedaan, terwijl de weg vaak als sluiproute gebruikt wordt om de Kruidenwijk of het centrum van Westerhaar te bereiken.

Introductie scheiding

Vraag 1
Is het college met ons van mening, dat wanneer het landbouwverkeer gebruik gaat maken van de Schuineweg en niet helemaal over de Hoofdweg hoeft te rijden, dit ten goede zal
komen aan de verkeersveiligheid op de Hoofdweg?

Vraag 2
Is het college met ons van mening, dat een opwaardering van de Schuineweg de doorstroming van het verkeer zal bevorderen?

Vraag 3
Is het college met ons van mening, dat een opwaardering van de Schuineweg mogelijk ten goede zal komen aan een grotere verkeersveiligheid in het centrum van Westerhaar?

Vraag 4
Is het college bereid om een onderzoek te doen naar de opwaardering van de Schuineweg?
Zo ja, op welke termijn kunnen wij de uitkomsten van dit onderzoek verwachten?

Vraag 5
Is het college bereid om vooruitlopend op de uitkomst van dit onderzoek te bekijken of het landbouwverkeer gebruik kan maken van de Schuineweg?
Zo ja, op welke termijn kunnen wij uw reactie verwachten?

Namens de C.D.A.-fractie,
Johannes Schipper.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier