CDA STEUNT AZB VOOR GARSTELANDEN!

0
645

CDA-Twenterand is afgelopen weken in overleg met Algemeen Zakelijk Belang Westerhaar-Vriezenveensewijk (AZB) een lobby bij de provincie Overijssel gestart voor uitbreiding van Bedrijfsterrein Garstelanden.
In gesprekken met de gezamenlijke ondernemersverenigingen met de CDA-fractie Twenterand bleek de ruimte van 3 Ha tijdelijk op slot te zitten. Tijdens een bezoek van de Provinciale Staten-Fractie werd hierop door CDA-wethouder Johan Oordt, CDA-raadslid Johannes Schipper en CDA-Lijsttrekker Couzijn Bos actief gereageerd. Jeroen Klinkhamer was als secretaris van AZB behulpzaam met een degelijke onderbouwing

Het CDA kiest voor bedrijfsterreinen in elke kern voor voldoende ruimte voor de eigen ondernemers. Elke inwoner van Westerhaar-Vriezenveensewijk die wil, moet op de fiets naar zijn of haar werk kunnen.
Voor het CDA betekent werk niet alleen brood op de plank, maar ook meedoen in de samenleving. Via de lobby bij de Provinciale en Gedeputeerde Staten van Overijssel verwacht CDA-Twenterand op korte termijn Garstelanden weer open te hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier