Bulters en Ekkel nieuwe sponsor WesterhaarDigitaal.nl

0
585

WesterhaarDigitaal.nl heeft wederom een nieuwe sponsor. Bulters en Ekkel hebben aangegeven de site een warm hart toe te dragen en de activiteiten van Stichting WesterhaarDigitaal.nl te willen ondersteunen. Via deze weg willen wij de Fam. Bulters en Ekkel dan ook hartelijk danken.

Gevestigd op industrieterrein de Weitzelpoort in Vriezenveen zit Bulters & Ekkel. Een bedrijf gespecialiseerd in het verwerken van alle soorten oud ijzer en metalen. Onze klanten zijn zowel zakelijk als particulier. Het is bij ons dagelijks mogelijk om uw oud ijzer en ander metaal af te leveren tegen de beste dagprijs van de regio. Ook is er de mogelijkheid tot het plaatsen van verschillende maten containers.

Introductie scheiding

 Heeft u vragen of wilt u een actuele dagprijs? Neem vooral contact met ons op of laat uw telefoonnummer achter. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Op onze site vindt u ook de namen + logo`s van alle andere sponsoren terug. De jaarlijkse bijdrage van deze sponsoren is absoluut onmisbaar voor het voortbestaan van WesterhaarDigitaal.
Bent u ook van plan onze activiteiten te ondersteunen, laat u het ons alstublieft weten!
U kunt dan een mail sturen naar redactie@westerhaar.eu

Team WesterhaarDigitaal.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier