Blokstoeke doet mee aan NL doet!

3
849

img-0946-kopie.jpgDoor als groepje of klas aan NLdoet mee te doen, kunnen de leerlingen een andere kant van de samenleving ontdekken. NLdoet levert bovendien een leuke dag, nieuwe vaardigheden en nieuwe contacten op.

Juf Erna heeft samen met juf Manon het idee om mee te doen aan de leerlingen van groep 5 en 6 voorgesteld en die werden er meteen heel enthousiast over. Uit elke groep gaan twee leerlingen met juf Erna het plan verder uitwerken.

De leerlingen van groep 5 en 6 gaan de speeltuin ons Domein samen met enkele bewoners van het Haarhuus zwerfvuilvrij maken. Ze ruimen dus de rommel op, poetsen lelijke teksten en tekeningen en graffiti weg, ze ruimen de hondenpoep op en ze zorgen ervoor dat tegels weer mos- en onkruid vrij worden.

Het bestuur van ons Domein heeft heel enthousiast gereageerd op de plannen en denkt graag mee hoe men de klus samen kan klaren.

3 REACTIES

  1. Dus ze ruimen hun eigen rommel op , in de speeltuin van ons Domein zit voor durend van dat gajes van de blokstoeke de boel te vernielen, rommel achter te laten en de boel onder te smeren en ruzie te maken met andere kinderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier