Bibliotheek Twenterand sluit alle vestigingen tot 6 april

0
2356

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus zijn vanaf maandag 16 maart alle vestigingen van de Bibliotheek Twenterand  (Den Ham, Westerhaar-Vriezenveensewijk, Vroomshoop en Vriezenveen) gesloten.

Lenen, lezen en luisteren

De bibliotheek heeft voor iedereen de uitleentermijn van materialen automatisch verlengd met 6 weken. Klanten die materialen thuis verlengen krijgen een leentermijn van 6 weken. U krijgt dus geen boete en gereserveerde materialen blijven staan totdat de bibliotheek weer open gaat. Voor wie wil blijven lezen en luisteren zijn e-books en online luisterboeken een goed alternatief. Deze zijn te vinden via de website van de Bibliotheek Twenterand, kijk bij Ontdek de Bieb.

Activiteiten

Ook alle activiteiten in alle vestigingen in Twenterand zijn afgelast tot 6 april. Dat betekent onder andere dat het Repaircafé op 27 maart in de Klaampe in Westerhaar niet doorgaat. Ten aanzien van de viering van 75 jaar vrijheid zal de opening van de tentoonstelling in de bibliotheek Vriezenveen op 2 april geen doorgang vinden evenals de wandeling langs monumenten in Vriezenveen op 3 april.

Het spijt ons dat we deze maatregelen moeten nemen. We vinden het belangrijk om onze verantwoordelijkheid te nemen voor uw en onze gezondheid.

Heeft u nog vragen stuur dan een mail naar info@bibliotheektwenterand.nl en kijk voor meer nieuws op onze website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier