Bibliotheek start bezorgservice

0
793

 

Volgende week start de thuisbezorgdienst van de Overijsselse bibliotheken genaamd easybieb. Met deze nieuwe service is het mogelijk om makkelijk en snel boeken te lenen via www.easybieb.nl.

De dienst is nieuw in Overijssel en met name ontwikkeld voor mensen die graag willen lezen, maar geen tijd hebben om naar de bibliotheek te komen. Met deze nieuwe dienst proberen de bibliotheken in te spelen op de veranderende vraag van de klant. Voor het lenen van boeken via easybieb.nl is geen (bibliotheek-)abonnement nodig.

Op de website staan 30 verschillende toptitels. De boeken kunnen per titel worden geleend. Lenen en betalen gaat eenvoudig en betrouwbaar via het internet (iDeal). De uitleentermijn van de boeken is drie weken. Het boek wordt zó verstuurd dat het altijd in de brievenbus past. Thuisblijven om het boek in ontvangst te nemen is dus niet nodig.

De nieuwe service van de Overijsselse bibliotheken is voorlopig uitsluitend beschikbaar in Overijssel. Het is mogelijk dat de service later wordt uitgebreid voor heel Nederland. Om de nieuwe dienstverlening van de Overijsselse bibliotheken op een feestelijke manier te starten worden tijdens de eerste twee maanden onder alle leners 8 ballonvaarten verloot.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier