Bezoekers kunnen de kerst beleven in Westerhaar

0
480

kerstmarkt.jpgOndernemers slaan de handen ineen bij organisatie kerstmarkt

In deze tijd van sfeer, gezelligheid en ontmoeting is Westerhaar op
13 december tussen 16.00 uur en 21.00 uur de ‘kersthoofdstad’ van Twente. Deze dag organiseren een groot aantal organisaties uit Westerhaar en directe omgeving namelijk gezamenlijk een grote kerstmarkt. Deze zal plaatsvinden tussen Kulturhus De Klaampe en zorglocatie ’t Haarhuus van TriviumMeulenbeltZorg (TMZ).

Door het bundelen van de krachten, ontstaat er één grote kerstmarkt voor Westerhaar en omgeving. Om dit evenement tot een groot succes te maken, leveren bijna 30 ondernemers en standhouders een bijdrage. Zowel profit als non-profit organisaties presenteren zich. Tijdens de kerstmarkt worden er allerlei producten verkocht, zoals kaarsen, houten kerstbomen, kaarten, kleding en brocante spullen. Daarnaast wordt er muziek gespeeld en zijn er vele lekkernijen verkrijgbaar zoals banket, snacks en erwtensoep. Ook voor kinderen valt er veel te beleven.

Bijdrage
Organisaties die interesse hebben om ook een bijdrage te leveren tijden de kerstmarkt kunnen dit nog tot 10 december kenbaar maken bij Lydia Veneberg via het e-mailadres lveneberg@triviummeulenbeltzorg.nl of het telefoonnummer 0546-841730.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier