Bewoners van de “Oale Bouw” teleurgesteld in Mijande Wonen

0
2748

Beste bewoners “Oale Bouw”

Zoals iedereen inmiddels weet of heeft vernomen zal Mijande Wonen niet op onze uitnodiging ingaan om op 10 December aanwezig te zijn op de bewonersavond.
Dit vinden wij wederom uiterst teleurstellend, waar de avonden georganiseerd door de woningcorporatie 90/95% van de bewoners aanwezig wast laat de corporatie het hier afweten. Daarom hebben wij besloten de bewonersavond op 10 december niet door te laten gaan aangezien er op deze avond geen update zal plaats vinden van de plannen betreffende onze bouw.

Wel willen wij laten weten aan Mijande dat zei zich er terdege van bewust moet zijn dat het ons en alle bewoners van de “Oale Bouw” bittere ernst is en erg teleurgesteld in de gang van zaken zoals het zich nu afspeelt.

Daarom verwachten en eisen wij begin januari die brief op de deur mat te krijgen, zoals ons gisteren door middel van de brief van Mijande Wonen is beloofd.
En verwachten wij februari/maart de plannen en tekeningen zoals het ons al langer is beloofd.

Op 27 november zal er een aantal personen van de commissie “Oale Bouw” aanwezig zijn om kennis te maken met waarnemend directeur Mijande Wonen en hier mee in gesprek te gaan er nogmaals duidelijk te maken dat bij sommige bewoners het water letterlijk en figuurlijk aan de lippen staat en uitstel, het zei renovatie of nieuwbouw niet langer meer mogelijk is.

Buurtcommissie Oale Bouw

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier