Beste Westerhaarders!

0
1956

Ik zoek zzp’ers voor interviews! Ik doe onderzoek naar de arbeidsmarkt(en) van ZZP’ers in Finland (waar ik woon tegenwoordig) en Nederland. In het vraaggesprek wil ik vragen hoe u aan opdrachten komt, wat voor netwerken u gebruikt en hoe de sociale zekerheid functioneert voor zzp’ers. Het interview wordt opgenomen. U heeft ten alle tijd het recht toestemming tot gebruik te herroepen. Ik ben van 1 t/m 17 juni in Westerhaar. Als u interesse heeft, stuur dan een berichtje: paul.jonker-hoffren@uta.fi of via Whatsapp +358 50 4377206, dan maken we een afspraak voor wanneer het beste uitkomt. ”

Als achtergrond:

Na mijn afstuderen van de UT ben ik naar Finland verhuisd (ik woon in Turku en werk in Tampere) en daar heb ik een wetenschappelijke carrière opgebouwd. Ik ben opgegroeid in Westerhaar en heb in Almelo op school gezeten. Van 1 t/m 17 juni ben ik op de Universiteit Twente als gastonderzoeker, en gedurende die tijd doe ik ook veldwerk (oftewel interviews).

Afgelopen september ben ik begonnen met een groot eigen project van 3 jaar, gefinancierd door de Finse Academie van Wetenschappen. Vertaald in het Nederlands heet het: “Arbeidsmarktparticipatie door netwerken? ZZP’ers in Nederland en Finland.” De kern van het project is te onderzoeken hoe de arbeidsmarkt(en) van ZZP’ers werken, oftewel hoe ze aan opdrachten komen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier