Beslissingswedstrijd voor SDO/UNI 1

0
711

Op zaterdag 2 juni ging SDO/UNI op bezoek in Surhuizem om daar te spelen tegen DTS. De thuiswedstrijd werd destijds moeizaam door de formatie van de Krey gewonnen met 11-10. Deze wedstrijd werd er goed begonnen. Via 0-2 kon SDO/UNI vrij eenvoudig uitlopen naar een 0-7 voorsprong. Vlak voor het rustsignaal werd er door de thuisploeg gescoord, zodat de ruststand 1-7 zou zijn.

De tweede helft begon SDO/UNI goed. Via een afstandsschot werd het 1-8. Daarna was de koek op voor SDO/UNI en begon het moeizaam te korfballen, ook de gewenste scherpte was niet helemaal aanwezig. En DTS kon via een aantal afstandsschoten wat terug doen. (4-8) SDO/UNI scoorde op tijd mee, zodat de wedstrijd niet echt spannend meer werd. De eindstand werd uiteindelijk 6-11.

Introductie scheiding

Doordat deze wedstrijd werd gewonnen, staat het samen met Elko uit Elim op de tweede plek. Aanstaande zaterdag zal er op neutraal terrein een beslissingswedstrijd gespeeld worden om te bepalen wie er tweede in de competitie gaat worden. De winnaar van dit duel zal een promotie-degradatie duel spelen om een plek in de tweede klasse.
Tijdstip en locatie zijn op moment van schrijven nog niet bekend. Zodra er meer informatie is, is dit te vinden op de websites van beide clubs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier