Basisschool Fontein locatie Hoofdweg damkampioen Westerhaar

0
2199

25januari 2007

img_0387_medium_400
(foto: archief)

Afgelopen woensdagmiddag werd in het clublokaal van damclub Witte van Moort aan de Asterstraat het damkampioenschap van Westerhaar voor basisscholen gehouden. Na een spannend toernooi, waarbij naast de dammer/sters ook een grote publieke belangstelling aanwezig was, werd de Fontein locatie Hoofdweg-1 ongeslagen kampioen en prolongeerde zo haar titel. Het team bestaande uit Stefan Kroezen, Killian Ekkel, Nick Pol en Charlotte Kuilder won al haar wedstrijden overtuigend en bleef zodoende voor opnieuw een jaar titelhouder. Op de 2e plaats eindigde De Fontein locatie Asterstraat-1 Beide teams plaatsten zich door dit resultaat voor de kwartfinale om het kampioenschap van Overijssel dat op woensdag 21 februari gehouden zal worden bij café Harwig te Den Ham.
Komende woensdag 31 januari organiseert de jeugddamclub Witte van Moort het damkampioenschap dammen voor de basisscholen in Vriezenveen. Plaats van handeling is dan de Rehobothschool aan de Buitenlandweg 1. Ook hier zijn 2 plaatsen voor de kwartfinale van het Overijssels kampioenschap te verdienen.
Eindstand: 1. en kampioen De Fontein locatie Hoofdweg-1 6-12, 2. De Fontein locatie Asterstraat-1 6-9, 3. De Fontein locatie Hoofdweg-2 6-7 en 4. O.B.S. De Blokstoeke-1 6-7.

(bron:Bart Stegeman)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier