Atletiekvereniging wil naar Vroomshoop

0
624

TWENTERAND – Wethouder Binnenmars wil op korte termijn gesprek aangaan met Atletiekvereniging Twenterand en de gebruikers van sportpark `t Twistveen in Westerhaar-Vriezenveensewijk.
Tijdens het deze week gehouden raadsdebat zei aankomend voorzitter mevr. Berenst dat Atletiekvereniging Twenterand liever naar Vroomshoop gaat. In Vroomshoop ziet men op of bij de IJsbaan of op De Bosrand meer mogelijkheden. Bovendien kan men dan samenwerken met meer sportverenigingen én CSG Het Noordik.
Vanwege de investeringen pleitte PvdA`er Spang voor een terugnemen van het besluit en zaken opnieuw op een rij te zetten. Ook CDA`er Stolte wilde overleg opnieuw starten.

Dhr. Aalderink sprak namens VV Voorwaarts en was juist erg blij met de komst van de Atletiekvereniging naar `t Twistveen: “Na jaar lang praten kan nu alles geïntegreerd worden. Het is voor ons een goed optie om de atletiek bij ons te krijgen.” Zowel Aalderink als wethouder Binnenmars en GT`er Engels vonden dat er dan sprake kan zijn van een opwaardering van dit sportpark.

Aalderink bracht tijdens het raadsdebat naar voren dat ook VV Voorwaarts graag een kunstgrasveld wil.

Dhr. Ring van ijsclub `De Volharding` eiste dat mocht men moeten vertrekken wel eerst de nieuwe ijsbaan klaar moet zijn.
(DeltaFm)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier