Anne Kiers superieur in de Jeugdronde van Raalte

0
882

6-5-2013-9-28-20.jpgNa een geweldige koninginnenrit in Beilen, die Anne afsloot met een superieure, maar te vroeg ingezette finishronde en een uiteindelijk behaalde 6e plaats, heeft Anne zaterdag in Oldenzaal gereden. Na een loting moest hij wederom als een van de laatsten starten. Hij kon na een heel moeizaam vertrek toch nog bij het peloton aansluiten. Helaas lukte het hem, doordat hij in ademnood kwam vanwege de bloeiende berken, niet meer om aan te sluiten bij de kopgroep. Hier finishte hij uiteindelijk op een mooie 10e plaats.

Introductie scheiding

Zondag kwam voor hem de revanche in Raalte. Opnieuw lootte hij een startplek in de achterste regionen. 9 ronden moesten er verreden worden. Ronde na ronde kwam Anne dichter bij de kopgroep. In de laatste ronde pakte hij voor de laatste bocht de kop. Hij zette de sprint aan en na een zeer spannende eindstrijd kwam hij als 1e over de finish. Zij teammaatje Thomas finishte als 2e.
Door deze overwinning heeft hij zijn plaatsingskans voor deelname aan het Nederlands kampioenschap opnieuw veilig gesteld.
Hemelvaartsdag zal Anne starten in Emmen waar hij mee zal doen aan de Jeugd meerdaagse in Emmen. Hij zal donderdag, vrijdag en zaterdag twee wedstrijden per dag gaan rijden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier