Albert Engels niet langer beschikbaar als fractievoorzitter en lijsttrekker

0
705

albert.jpgDoor middel van dit schrijven wil ik u persoonlijk op de hoogte brengen van het volgende.

Na 4 jaar fractievoorzitter en lijsttrekker te zijn geweest van onze partij stel ik mij niet langer beschikbaar voor beide posities bij de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart aanstaande. Ik ben wel beschikbaar als kandidaat raadslid.

De reden voor mijn besluit is dat wij in onze partij uitstekende jonge en frisse talenten hebben die ik de ruimte wil geven om zich in de toekomst verder te kunnen ontwikkelen namens onze partij in de politiek. Zij zijn daar aan toe en kunnen het aan, zo heb ik de afgelopen jaren ervaren. Ik heb in hen het volste vertrouwen. Zij dragen het gedachtegoed van onze partij uit op een wijze waar u en ik voor staan.

Introductie scheiding

Sinds 2006 ben ik raadslid namens onze jonge partij. We begonnen met 2 zetels en werden in 2010 met 7 zetels de grootste partij in onze gemeente. Sinds die tijd hebben wij een raadsfractie (de raadsleden in de gemeenteraad, red.) waar ik enorm trots op ben. Ik ga met veel plezier naar onze fractievergaderingen. De sfeer is er prima, het respect voor elkaars specialistische kwaliteiten en inbreng is groot en er is veel persoonlijke aandacht. Dat heb ik voorheen nog nooit zo mee gemaakt.

In de ledenvergadering van 21 mei, waarvoor u uiteraard wordt uitgenodigd, zal de nieuwe lijsttrekker van onze partij voor de gemeenteraadsverkiezingen 2014 worden gekozen. De rest van de kandidatenlijst, waarvoor u zich nog kunt aanmelden, zal na de zomervakantie door u worden vastgesteld.

In de raadsfractie zal ik na de gemeenteraadsverkiezingen een coachende rol (blijven) vervullen en zo nodig mijn ervaring delen.

Met vriendelijke groet,

Albert Engels
Fractievoorzitter

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier