AED actie Westerhaar groot succes.

0
704

img_0363__kopie_800x600_400De AED actie, opgezet door de werkgroep AED, in samenwerking met de gemeente Twenterand en Ambulance Oost, is een groot succes gebleken. Niet alleen hebben ruim 160 personen zich opgegeven voor de gratis cursus AED en reanimatie, dankzij veel gulle gevers is het dorp al in het trotse bezit van 10 AED´s.
Daarbij willen wij graag de volgende instanties bedanken die een AED en bijbehorende kast hebben geschonken: De Oranjevereniging, Plaatselijk belang, Woningstichting Vriezenveen/Westerhaar, de Rabobank, Zegelvereniging VBA (2 stuks), Gezamelijke Bedrijven Garstweg. Tevens hebben de begrafenisvereniging “De Laatste Eer” , voetbalvereniging Voorwaarts en de EHBO vereniging hun AED`s ook ter beschikking gesteld. Geweldig dus. Hopelijk wordt binnenkort de laatste AED, van de gemeente Twenterand, ook opgehangen, zodat alle wijken voorzien zijn van AED`s.
Binnenkort wordt de plattegrond van alle AED`s gepubliceerde en volgt er meer informatie over de grote donateurswerving. De AED`s moeten onderhouden worden, zodat ze altijd klaar zijn voor gebruik. Hier zit een kostenplaatje aan verbonden, vandaar dat we op zoek zijn naar donateurs. Voor vragen kunt U bellen naar dhr. P. Schepers (06-29372548) of dhr. A. Botter (0546-658358).

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier