40 jaar C.B.S. de Fontein!

0
1227

img_8684__kopie_640x480_480
Vrijdag 31 oktober was het groot feest op C.B.S. de Fontein, locatie Asterstraat. We hebben gevierd dat de school op deze locatie 40 jaar geleden officieel in gebruik genomen is, onder de naam Prins Mauritsschool, omdat de bouw van de school begon op de geboortedag van Prins Maurits (17 april 1968). In het jaar 2000 zijn we gefuseerd en verder gegaan onder de naam C.B.S. de Fontein.
Het thema van ons feest was ‘Back to the sixties`. Dit was duidelijk te zien aan de kleding van de kinderen, de ouderraad en het personeel. Ook de muziek dateerde uit de jaren zestig, Rock & Roll. We begonnen de feestdag met het onthullen van de jubileumfoto waarbij de kinderen het getal 40 uitbeelden. De jongste leerling, Annika Aalderink mocht samen met de langstwerkende leerkracht, Fennie Slot, de foto uitpakken. Hierna was het tijd voor een prachtige goochelvoorstelling van Jan Kosters uit Bergentheim. Jong en oud, groot en klein heeft hiervan genoten!
Het feest werd afgesloten met het gezamenlijk pannenkoeken eten in het speellokaal. Tenslotte was er voor alle kinderen een exemplaar van de jubileumfoto om als aandenken mee te nemen naar huis. We kijken met een goed gevoel terug op de afgelopen 40 jaar en op deze speciale feestdag!

WesterhaarDigitaal.nl was ook aanwezig om de feestelijk gebeuren vast te leggen en de foto`s staan zoals gewoonlijk in het fotoalbum.

Leden van de ouderaad hebben ook foto`s gemaakt en die staan nu ook in het fotoalbum.Wij willen Marjon en Gerrit Holthuis dan ook hartelijk bedanken voor deze bijdrage.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier