1ste rolstoelbasketbalteam Second Dribbel wint weer.

0
710

logorolstoelbaskel_100
Afgelopen zaterdag trok het 1ste team rolstoelbasketbal van Second Dribble met slechts 5 spelers naar Rijswijk voor twee wedstrijden.
Ondanks dat er twee spelers ontbraken er dus twee spelers van het tweede team meespeelden werden beide wedstrijden met grote overmacht gewonnen.

De eerste wedstrijd tegen HSVB uit Haren kon wel eens pittig worden. HSVB is dé grote concurrent van SD sinds jaar en dag. Maar evenals Second Dribble had ook HSVB niet het volledig team “op de been”.
In de eerste minuten werd de trend gezet; bankspeler Mathijs Sprakel uit Hoogeveen bleek goed op schot en scoorde het ene na het andere punt. Verdedigend speelde ons Hardenbergs team ook erg goed, waardoor het verschil in punten al gauw groter werd. Na alle vier kwarten gespeeld te hebben won Second Dribble met maar liefst 41 – 14.

De tweede wedstrijd was tegen de nummer 4 uit de competitie, VIOS `91 uit Alkmaar. Door de magere bezetting van SD kon dit ook een moeilijke wedstrijd worden. De Dribbelaars waren zich bewust van hun taak en wisten dat ze maximale inzet moesten plegen.
Door een vrij brede zone te spelen wist het Hardenbergs team de tegenstander het schieten moeilijk te maken, en kon er door Second Dribble gebruik gemaakt worden van snelle breaks.
Er werd op het scherpst van de snede gespeeld, wat Ronald Hofsink uit Westerhaar 4 persoonlijke fouten opleverde. Dick van de Wetering kreeg een technische fout tegen vanwege vermeend “liften”.
Alle 4 kwarten bleef SD op voorsprong. Ook deze wedstrijd werd gewonnen door SD met een eindstand van deze wedstrijd 39 – 20

Rolstoelbasketbal word op alle niveaus gespeeld. Wil je info, bel dan met Dick van de Wetering 06-20004267 of kijk op www.seconddribble.nl .

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier