€ 11.261,18 voor KWF Kankerbestrijding afdeling Twenterand

0
1010

Twenterand, 24 september 2016 – De collecte voor KWF Kankerbestrijding in Twenterand heeft maar liefst € 11.261,18 opgebracht. Dankzij uw vrijgevigheid kan KWF investeren in nieuwe doorbraken in kankeronderzoek, zodat we samen de dag steeds dichterbij brengen dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker.

Over KWF Kankerbestrijding
Tijd vul je elke dag opnieuw in met ervaringen. Mooi, droevig, leuk, lekker, druk of saai. En tijd is misschien wel het meest waardevolle dat je hebt. Meestal besef je dat pas als het niet meer zo vanzelfsprekend is.

Dankzij doorbraken in kankeronderzoek overleven patiënten nu bepaalde soorten kanker waar ze vroeger aan zouden zijn gestorven. Sinds de oprichting van KWF in 1949 is het percentage patiënten dat 5 jaar na hun diagnose nog in leven is, gestegen van 25% naar 62%. Door innovatie en techniek kunnen we nieuwe doorbraken in kankeronderzoek versnellen. Als je geld geeft voor onderzoek, geef je dus eigenlijk tijd aan iemand met kanker. Lees meer over doorbraken als immunotherapie en slimme medicijnen op kwf.nl/nieuwedoorbraken

KWF-afdeling Twenterand
Het bestuur KWF afdeling Twenterand is trots op de opbrengst van de collecteweek die in de eerste week van september is gelopen. Veel KWF-vrijwilligers in Twenterand hebben een stukje van hun tijd gegeven om bij te dragen dat iemand anders meer tijd kan krijgen. Iemand zoals Martine (foto) bijvoorbeeld, één van de patiënten uit de KWF-campagne dit jaar. We hopen dat het komende jaar weer goede doorbraken en nieuwe behandelmethodes komen voor bestrijding van kanker. Fijn dat we met de vrijwilligers van KWF Twenterand hieraan bijdragen. Samen komen we steeds dichterbij!

Introductie scheiding

Collectant gemist?
Heeft u de collectant gemist en wilt u alsnog een bijdrage leveren? Dat kan!

• Doneer een bedrag op rekeningnummer: NL48 RABO 0301 3957 48 van KWF afdeling Twenterand.
• Sms ‘gift’ naar 4333 en doneer eenmalig 3 euro
• Doneer online via kwf.nl
• Wil je binnen KWF Twenterand helpen? Mail ons: kwf.twenterand@gmail.com of vind ons op facebook en twitter: KWF Twenterand

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier