ZEVEN VERDACHTEN AANGEHOUDEN NA VERNIELINGEN IN WONING WESTERHAAR

0
674

logo-Politie.jpgDe politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag zeven mensen aangehouden voor het plegen van vernielingen in een woning in Westerhaar-Vriezenveensewijk. De woning zou vandaag sowieso al worden ontruimd en gesloten, omdat er waarschijnlijk in drugs is gehandeld.
De verdachten zouden in de woning aan de Borggrevestraat bierflesjes kapot hebben gegooid en ruiten hebben vernield. Ook stond de muziek hard en was er sprake van geluidsoverlast. De politie heeft iedereen die in de woning aanwezig was aangehouden voor openlijk geweld, vernieling en nachtelijk rumoer.
De verdachten zijn de bewoner, een vrouw en drie mannen uit Vroomshoop, een vrouw uit Hengelo en een man uit Kloosterhaar. Alle verdachten zijn tussen 20 en 25 jaar oud.
De woning zou vandaag sowieso worden ontruimd in het kader van de Wet Damocles. De wet houdt in dat burgemeesters panden mogen sluiten als het vermoeden bestaat dat van daaruit drugs wordt gehandeld. De woning in Westerhaar-Vriezenveensewijk is inmiddels afgesloten en verzegeld. (RTVOost)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier